Inschrijven winterlessen

04 oktober 2019

Beste leden van TC 't Oghe,  

Het zomerseizoen zit er bijna op. Tijdens het winterseizoen bestaat er een mogelijkheid voor senioren en jeugd om te trainen in Callantsoog.  
De trainingsdagen zijn:
voor de jeugd:  dinsdag- en vrijdagmiddag
voor de senioren: dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond

(Eventuele voorkeur graag bij opgave vermelden)  

Ik start daarmee na de herfstvakantie, in de week van 28 oktober en geef 15 lessen voor de senioren en 12 lessen voor de jeugd verdeeld over de hele winter.  
Opgave graag voor 26 oktober. Uiterlijk 27 oktober worden de lestijden gemaild.  

Tijdens de kerstvakantie zal er geen training worden gegeven.  

Om deel te kunnen nemen aan de lessen dien je wel lid te zijn van onze vereniging. Lid worden? Vul hiervoor een inschrijfformulier in via onze website www.oghe.nl. Bij beëindiging van de lessen wordt niet automatisch het lidmaatschap beëindigd.  

Kosten lessen Senioren  
Een lesuur is 50 minuten. Het streven is om zoveel mogelijk lesgroepen van 4 personen samen te stellen. Bij inschrijving van een groep van 4 deelnemers bedragen de kosten:

€ 45,-- x 15 = €675,-- : 4 = € 168,75,-- p.p.

Bij individuele inschrijving worden de groepen door de trainer samengesteld en worden de totale kosten gedeeld door het aantal deelnemers. De trainer zal een factuur sturen.  

Kosten lessen Jeugd  
Ook voor de jeugd is het weer mogelijk om in de wintermaanden te lessen! Helaas is het echter voor de vereniging niet haalbaar om naast de zomerlessen, ook de winterlessen voor de jeugd te subsidiëren.  

Om de kosten voor de ouders te kunnen spreiden over het jaar en omdat wij graag zien dat de jeugd ook in de winter gaat lessen, biedt het bestuur de onderstaande mogelijkheid waarbij een combinatie gemaakt is van de winter én zomer jeugdlessen.

Winterlessen 2019/2020  én  Zomerlessen 2020: 

*  winterlessen; 12 lessen van 40-50 minuten; afhankelijk van de grootte v/d lesgroep
*  zomerlessen; 16 lessen van 50 minuten
*  totale kosten: €180,- voor 28 lessen ! (hiervoor ontvang je een factuur van Joeri)
-          €90,- te voldoen in nov/dec 2019
-          €90,- te voldoen in mei 2020

(De lesbijdrage voor alleen de zomerlessen voor de jeugd bedraagt € 75,- per persoon.  Het inschrijfformulier voor alleen de zomerlessen volgt in het voorjaar 2020)    

Opgave kan via: [email protected]

Nieuwscategorieën