Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
20161001_161459_resized.jpg
20161001_161447_resized.jpg
20160930_161606_resized_1.jpg
Meest recente foto's
Aankondiging ALV
 Janine Stramrood  Algemeen  15x gelezen

 

Algemene Ledenvergadering   &   uitslag ledenonderzoek

Net als bij onze voetbalvereniging, staat ons bestuur voor een aantal belangrijke vraagstukken en keuzes die bepalend zijn voor de toekomst van onze club. 

Op zaterdag 18 maart om 15.00 uur nodigen wij iedereen uit om hierover mee te praten. Ook de ouders van onze jeugdleden zijn van harte welkom!

Op deze zaterdagmiddag houden wij onze ALV. Daarnaast bespreken we de uitkomsten van het recent gehouden “Leden tevredenheidsonderzoek”. Hierbij hebben wij de mening en hulp nodig van alle leden! 

De agenda van de ALV volgt binnenkort, maar noteer de datum alvast in de agenda.

Met vriendelijke groet,

Boudewijn Strikwerda

Voorzitter


woensdag 15 februari 2017, 11:10 uur
Ledentevredenheidsonderzoek
 Janine Stramrood  Algemeen  48x gelezen
Beste leden,                                                      

Wij nodigen jullie hierbij graag uit om deel te nemen aan ons ledentevredenheidsonderzoek. De vragenlijst is intern gericht en bedoeld om de tevredenheid onder onze leden te peilen op een aantal punten.  

Ook de ouder(s) van onze jeugdleden kunnen aan dit onderzoek meedoen!
 
Als bestuur kunnen wij met de uitkomsten van dit onderzoek inspelen op behoeften, ontwikkelingen en/of belevingen onder de leden. Kortom wij zijn erg geïnteresseerd in wat er onder de leden leeft.
Om als bestuur een zo goed en reëel beeld te krijgen, is het belangrijk dat veel leden/ouders dit onderzoek invullen. Het invullen kost maximaal 10 minuten van uw  tijd. Het zijn over het algemeen meerkeuzevragen, over verschillende onderwerpen.
Kunt u geen antwoord geven op een vraag of is het onderwerp u onbekend, dan geeft u aan “niet van toepassing”. Verdere uitleg treft u aan in de vragenlijst.
 
Omdat wij veel waarde hechten aan uw medewerking, verloten wij onder de inzenders die hun e-mailadres in het formulier invullen 3 tegoedbonnen (€20,-) van “Woest” en 7 blikken ballen.
 
Het invullen van het onderzoek kan tot uiterlijk 10 februari.
De antwoorden en gegevens zullen wij uiteraard vertrouwelijk behandelen.
Voor vragen kan er contact opgenomen worden via voorzitter@oghe.nl of tel. 0224-583589.
Alvast bedankt voor jullie medewerking! 

De vragenlijst is te bereiken door "lees meer" aan de klikken.

En dan op "Lees meer op deze website". 

donderdag 19 januari 2017, 16:14 uur
Nieuws van T.C. 't Oghe
 Janine Stramrood  Algemeen  48x gelezen

 

Beste leden,

Met december op de kalender naderen we het eind van 2016. Gebruikelijk een periode waarin onze Algemene Ledenvergadering plaatsvindt.

Om praktische redenen, mede ingegeven door het gesprek dat het bestuur recent had met de KNLTB verenigingsadviseur, heeft het bestuur besloten de ALV te verplaatsen naar het begin van het tennisseizoen 2017. Dit in combinatie met een (tennis)evenement.


Voorlopig is de Algemene Ledenvergadering vastgesteld op zaterdag 18 maart 2017. Over de invulling krijgt u nog nader bericht. Begin januari zullen de jaarcijfers 2016 van onze vereniging  op het ledengedeelte van onze website www.oghe.nl gepubliceerd worden.

Wij wensen iedereen prettige Kerstdagen en een gezond en sportief 2017.

Namens het bestuur T.C. ’t Oghe 

Boudewijn Strikwerda

voorzitter

dinsdag 20 december 2016, 18:40 uur
Competitie 2017
 Janine Stramrood  Competitie  90x gelezen

Beste leden van TC 't Oghe,

Het is weer tijd voor de aanmelding van de voorjaarscompetitie 2017! Naast de traditionele voorjaarscompetitie zijn er een aantal nieuwe mogelijkheden. Aanmelden van teams kan via e-mail met naam van de captain en spelers naar: patcaa@quicknet.nl

Naast al deze nieuwe vormen blijft het natuurlijk mogelijk om in te schrijven voor de “oude vertrouwde” competitievormen. In de bijlage een document met daarin het competitieaanbod waarvoor ingeschreven kan worden. De andere bijlage is een document met daarin de competitiedata 2017, noteer deze alvast op de kalender!

Wijzigingen in de competitie:

Er komt een nieuwe competitie voor spelers met een 8 en 9 rating, lees op de website van de KNLTB meer informatie hierover:

http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/competitie-nieuwe-stijl/instapcompetitie-89-spelers/

Tevens is er een nieuwe extra competitie in mei en juni de zogenaamde Zomeravondcompetitie op de woensdagavond. Deze competitie kan men naast de traditionele competitie spelen en er wordt in een team met 4 personen gespeeld! Het is mogelijk om Heren, Dames en Gemengd Dubbel competitie te spelen. Lees op de website meer informatie over de Zomeravondcompetitie:

http://www.knltb.nl/zomeravond

Onder35 competitie

Spelen met én tegen spelers van je eigen leeftijd? Competitie spelen op zaterdagen vanaf 17.00 uur? Dat kan in 2017 als je mee doet met de Onder35 competitie. De naam zegt het al: exclusief voor spelers en speelsters van 17 tot en met 35 jaar. Zeven zaterdagen in april en mei. Informeer snel bij je Verenigingscompetitieleider (VCL) of het bestuur of jouw club teams gaat inschrijven voor deze nieuwe competitie! Lees op de website van de KNLTB meer over de competitie onder 35:

http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/competitie-nieuwe-stijl/onder35/

 

Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag. Graag aanmelden per e-mail met de namen van de teamleden vóór 10 december as. naar patcaa@quicknet.nl.

Groeten,Carolien Meijburg 06-55986429


Download bestanden
Competitie data 2017 39 KB (145x opgehaald)
Competitie aanbod 2017 145 KB (125x opgehaald)
maandag 14 november 2016, 16:42 uur


Winterlessen 2016/2017
 Janine Stramrood  Algemeen  185x gelezen
Beste leden van TC 't Oghe,
 
Het zomerseizoen zit er bijna op. Tijdens het winterseizoen bestaat er een mogelijkheid voor senioren én jeugd om te trainen in Callantsoog.
 
Dit zal plaatsvinden op:
 
Maandagmiddag en -avond
Dinsdagmiddag en -avond
Donderdagmiddag en -avond
Vrijdagmiddag en –avond
 
Ik start daarmee in de week van 24 oktober en geef 16 lessen voor de senioren en 12 lessen voor de jeugd verdeeld over de hele winter.
 
Opgave graag voor 21 oktober. Uiterlijk 22 oktober worden de lestijden gemaild.
 
Tijdens de herfst- en kerstvakantie zal er geen les worden gegeven.
 
Kosten lessen Senioren
 
De kosten voor de senioren bedragen €42,- per lesuur x 16 lessen = €672,- gedeeld door het aantal personen in een groep, te voldoen tijdens de eerste of tweede les.
 
Kosten lessen Jeugd
 
Ook voor de jeugd is het weer mogelijk om in de wintermaanden te lessen! Helaas is het echter voor onze vereniging niet haalbaar om naast de zomerlessen, ook de winterlessen voor de jeugd te subsidiëren.
 
Om de kosten voor de ouders te kunnen spreiden over het jaar en wij graag zien dat de jeugd ook in de winter gaat lessen, biedt het bestuur de onderstaande mogelijkheid waarbij een combinatie gemaakt is van de winter én zomer jeugdlessen.
 
Winterlessen 2016/2017  én  Zomerlessen 2017;
winterlessen; 12 lessen van 40-50 minuten; afhankelijk van de grootte v/d lesgroep
zomerlessen; 16 lessen van 50 minuten
totale kosten: €160,- voor 28 lessen !
- €80,- te voldoen in nov/dec 2016
- €80,- te voldoen in mei 2017
 
(De lesbijdrage voor alleen de zomerlessen voor de jeugd bedraagt €60,- per persoon.
 Het inschrijfformulier voor alleen de zomerlessen volgt in het voorjaar 2017.)
 
 
Opgave kan via: jrvangellekom@hotmail.com
 

vrijdag 2 september 2016, 08:39 uur
Husselavond
 Janine Stramrood  Interne evenemeten  631x gelezen

Maandagavond   =   Husselavond !
Wanneer  : iedere maandagavond
Hoe laat  : vanaf 19.30 uur
Voor wie  : alle (winter-)seniorleden

Op de Husselavond worden de aanwezigen even flink door elkaar gehusseld. Vrouwtjes en mannetjes, oud en jong, groot en klein, goed en iets minder goed; alles en iedereen speelt met en tegen elkaar.

In het voorjaar zijn er 3 banen beschikbaar voor het husselen. 

Voor de Husselavond zijn in het najaar en de winter 2 banen beschikbaar.
Baan 4 wordt gebruikt door onze trainer en baan 3 is de “vrije” baan voor (winter)leden die graag willen tennissen zonder aan het husselen mee te doen.
 
Vooraf opgeven is niet nodig. Gewoon om 19.30 uur aanwezig zijn om gezellig een balletje te slaan.

 

maandag 3 november 2014, 08:49 uur
Kantinediensten en IVA
 Arie Martijn Schenk  Algemeen  916x gelezen
Op vrijdagavond 23 maart kunnen alle leden tussen 20.00 – 21.30 hun pasjes en competitiespullen ophalen. Deze avonden kan iedereen ook zijn voorkeur voor de kantinediensten invullen. Zouden jullie ook de test voor de Instructie Verantwoord Alcohol (IVA) gebruik willen invullen? Klik op "lees meer"!
zaterdag 10 maart 2012, 00:46 uur
Toernooi.nl op je telefoon
 Arie Martijn Schenk  Open Seniorentoernooien  925x gelezen
De officiële toernooi.nl tennis Iphnone en Android App is beschikbaar. Met deze app kun je snel en eenvoudig toernooien zoeken op je Iphone + Android Phone. Per toernooi kunnen de actuele wedstrijden, schema's en spelerinformatie worden opgevraagd. Om toernooien snel weer terug te kunnen vinden kun je toernooien aanmerken als 'favoriet'.
dinsdag 24 januari 2012, 12:22 uur
TC 't Oghe ook op Facebook
 Arie Martijn Schenk  Algemeen  789x gelezen

Word "vrienden" van de Facebookpagina van TC 't Oghe en plaats leuke berichtje of foto's! Verder zullen we bij nieuws verwijzen naar de website www.oghe.nl

 

 

zaterdag 21 januari 2012, 13:26 uur
Sneeuwbericht
 Janine Stramrood  Algemeen  1200x gelezen

 

Bij sneeuw op de baan mag er niet getennist worden en de banen mogen ook niet schoongeveegd worden.

Banen zijn bij opdooi, ijzel of sneeuw niet bespeelbaar: bespeling kan dan beschadigingen (oneffenheden in de toplaag en de fundering veroorzaken). Eén of enkele dagen erna zijn de banen weer bruikbaar wanneer de vorst uit de grond is (afhankelijk van de weersomstandigheden).
Schuif sneeuw niet weg: dat kan de mat (toplaag) beschadigen en een ongelijke verdeling van het infillmateriaal (toplaagmateriaal) tot gevolg hebben.

 

 

 

dinsdag 30 november 2010, 18:56 uur
1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Competitie
 Interne evenemeten
 Open Jeugdtoernooi
 Open Seniorentoernooien
 Sponsors
 Zijper Kampioenschap
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
13 November - 5 Maart
 Wintercompetitie 13 nov t/m 5 maart

5 Maart - 5 Maart
 RWBC Competitie v.a. 9.30 uur

10 Maart - 10 Maart
 Intertossen Callantsoog v.a. 13.00 uur

18 Maart - 18 Maart
 Algemene ledenvergadering 15.00 uur

24 Maart - 24 Maart
 Intertossen Callantsoog v.a. 13.00 uur

26 Maart - 26 Maart
 Wilde wintercompetitie

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd